فتافيت السكر

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
عزيزتي الزائرة يتوجب عليك التسجيل للمشاركة في احلي منتدي لو كنتي مشتركة بالفعل فعليك تسجيل الدخول تشرفنا بزيارتك الكريمة
مديرة منتدي فتافيت السكر yasmin elgazawy



 
الرئيسيةالرئيسية  اليوميةاليومية  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  الأعضاءالأعضاء  المجموعاتالمجموعات  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» طريقة عمل الكسكسي
الخميس أغسطس 12, 2010 5:16 pm من طرف Admin

» تشكيلة بيجامات رائعة للبنات
الثلاثاء أغسطس 10, 2010 9:14 am من طرف Admin

» جلابيات للبيت
الثلاثاء أغسطس 10, 2010 9:03 am من طرف Admin

» كولكشن لانجيري رائع
الثلاثاء أغسطس 10, 2010 8:38 am من طرف Admin

» ارواب للاستحمام
الثلاثاء أغسطس 10, 2010 8:30 am من طرف Admin

» مجوعة اسدال للصلاة
الثلاثاء أغسطس 10, 2010 8:19 am من طرف Admin

» ازياء للحوامل
الثلاثاء أغسطس 10, 2010 8:05 am من طرف Admin

» اشكال جديده فى فيكتوريا سكريت تنفع للمحجبات وافكارها جديده
الثلاثاء أغسطس 10, 2010 5:21 am من طرف Admin

» تشكيلة ملابس للمحجبات
الثلاثاء أغسطس 10, 2010 5:13 am من طرف Admin

سبتمبر 2018
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
اليوميةاليومية

شاطر | 
 

 طريقة عمل كنافة محشية بالمكسرات و الكريمة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
avatar

المساهمات : 111
تاريخ التسجيل : 30/06/2010

مُساهمةموضوع: طريقة عمل كنافة محشية بالمكسرات و الكريمة    الإثنين يوليو 12, 2010 9:01 pm

الكمية تكفي: 10 أشخاصوقت التحضير: 20 دقيقةوقت الطهي: 30 دقيقة المقادير: نص كيلو كنافة
كوب شامل مجموعة من المكسرات المفرومة
(اللوز + البندق + عين الجمل + الفستق)
كوب من الكريمة عبارة عن:
( كوب من اللبن نص الكمية تخلط مع النشا و النص الثانى يغلى على النار
ثم يضاف الية النص الذى مضاف الية 3 ملاعق من النشا
ويقلب بسرعة الخليط الى ان يغلظ القوام
ثم يرفع من على النار ويضاف الية ملعقتين من السمن وملعقتين من الكريم فرش
ويترك جانبا الى وقت الاستعمال) التحضير: 1-تقطع الكنافة الى قطع صغيرة ثم يضاف اليها مقدار من السمن
الى ان تتشرب السمن تماما

2-ثم نقسم المقدار الى اثنين نضع النصف الاول فى الصنية
ونضغط علية جيدا

3-ثم نضع الحشو المكسرات فى نصف الصنية والنصف الثانى
نضع الكريمة

4-ثم نضع الجزء الثانى من الكنافة ونضغط بالراحة عليها
ونرش على الوجة قليل من السمن


الطبخ: ثم ندخلها الفرن الى ان يتحمر الوجة

وتخرج من الفرن ونسقيها الشربات المجهز سابقا وبارد
[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][/img]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://jess.rigala.net
Roraa

avatar

المساهمات : 3
تاريخ التسجيل : 18/07/2010

مُساهمةموضوع: كل سنة و انتم طيبين   الأحد أغسطس 01, 2010 3:15 am

اول مرة اعرف ان الكنافة بالكريمة و المكسرات علي بعض
اللي اعرفه انها يا بده يا بده كل علي حده
وكل سنة و انتي طيبة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
Admin
Admin
avatar

المساهمات : 111
تاريخ التسجيل : 30/06/2010

مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل كنافة محشية بالمكسرات و الكريمة    الأربعاء أغسطس 04, 2010 10:38 pm

علي فاكرة الكنافة بالكريمة انا دايما بحط معاها مكسرات علشان اللي مش بيحب الكريمة ياكل مكسرات والعكس وكل سنة وانتي طيبة يا جميلة 15
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://jess.rigala.net
 
طريقة عمل كنافة محشية بالمكسرات و الكريمة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
فتافيت السكر :: كتاب الطبخ :: حلويات-
انتقل الى: